ATI TEAS 7
ATI TEAS 7 Version 1 Reading Questions
Extract:
On February 2 of each year, the United States observes the unusual holiday of Groundhog Day of hope that winter is over and spring is beginning. this tradition has been officially observed in the US since the 1800s and is believed to have developed from European folk traditions in which a bear, fox badger or even hedgehog would serve as the symbolic meteorologist, although other cultures and towns observe Groundhog Day ( or something similar) the town of Punxsutawney, Pennsylvania takes special pride in being home to the one true forecasting groundhog, Punxsutawney Phil. At the turn of the twentieth century, townspeople formed the Punxsutawney GroundHog Day. Over the years, these events have come to include a scavenger hunt, a talent show, and a ball.
Legend has it that on Groundhog Day official weather forecasting grounding awakens from hibernation and comes out of his burrow to look for his shadow. If he sees his shadow, six more weeks of winter are to come, and Punxsutawney Phill takes this as a sign that spring has arrived, and he remains above ground. of course, common sense tells us that February 2 is too early for spring to begin and that while humans might learn, they are unlikely to act on their instincts based on a schedule set by the Gregorian Calendar, nevertheless, a visit to Pennsylvania to see Punxsutawney Phil and all of the fun he inspires each year might just provide the touch of hope needed to reach the end of writer.
Question 1 of 5
Which of the following evidence from the passage supports the inference that Groundhog Day is an entertaining tradition?
Correct Answer: C
Rationale: Choice C provides evidence that Groundhog Day is an entertaining tradition as it mentions the addition of activities like a scavenger hunt, a talent show, and a ball over the years. These events are typically associated with entertainment and fun, indicating that Groundhog Day has evolved into a festive and enjoyable celebration. Choices A, B, and D do not directly support the inference that Groundhog Day is entertaining; rather, they provide background information about the holiday's origins, rituals, and historical significance.
Extract:
Question 2 of 5
Which of the following areas of a textbook includes supplemental materials and additional information to the text?
Correct Answer: C
Rationale: The correct answer is C, Appendix. An appendix in a textbook includes supplemental materials and additional information to the main text. It usually contains data, charts, graphs, images, or detailed explanations that support the content provided in the main body of the text. Appendices are typically located at the end of the book and are referenced within the text for further elaboration or clarification.
Question 3 of 5
Which of the phrases on the label serves as a subheading?
Correct Answer: C
Rationale: A subheading is a secondary heading that provides more specific information under a main heading. In this case, 'Amount per Serving' is a subheading because it gives details about the serving size, while the other options are either main headings or information categories on a nutrition label. 'Trans fat' and 'Serving Per container' are specific details and 'Nutrition Facts' is the overall category of information provided on the label.
Extract:
It can be difficult to write sometimes, especially if you are creating something brand new. It is even harder when you must write while following certain rules. Some writers thrive when there are limits, like sonnets or elegies; you can't just throw some words on the page and call it a haiku. On the other hand, some successful poets really enjoy breaking the rules. They will refuse to use the rules, if you can just break them and still so then what good are the rules, if you can just break them and still succeed? That doesn't make sense. I guess that is why I am not a poet.
Question 4 of 5
From where is the author most likely drawing their statements in the passage?
Correct Answer: A
Rationale: The author's statements in the passage reflect personal opinions and observations about writing and poetry. The passage does not refer to specific resources or external sources like a poetry archive, a university library, or an online writing lab. The author discusses the challenges and preferences of writers, indicating that the statements are based on the author's own experiences and thoughts. Therefore, the most likely source for the author's statements is their own knowledge about writing.
Extract:
Grandma Harry 30 minutes Cookies/Desserts Makes 1 Dozen
1 egg white
3/4 sugar
1 cup peanut Vanilla
1/2 cup flour
Beat egg white until foamy. Stir in sugar, beat again until stiff peaks form.
gently fold in peanut butter and vanilla. Add flour in small increments
until dough forms. Chill dough for at least 2 hours. rolls into ball, Roll in sugar, press down with a fork, and bake at 350 degrees F for 10 to 12 minutes. let cool on cookie sheet. these are very fragile.
Question 5 of 5
Which of the following statements about the passage is true?
Correct Answer: C
Rationale: The correct answer is C. Beating egg whites involves stirring them vigorously until they form stiff peaks, which is a crucial step in making these cookies. The other statements are incorrect. A: Cookies should be baked in an oven, not a microwave. B: Folding in peanut butter can be easily done manually without the need for an electric appliance. D: The instructions specifically mention cooling the cookies on a cookie sheet, not a baking rack.